Pennut

Pentue suunnitelmia keväälle 2022

Hexan ja Oscarin pennut syntyvivät 10.10.2020 ❣
2 urosta ja 1 narttu. 


Helmin ja Bonon pennun syntyivät 15.8.2020
2 urosta ja 2 narttua. 
Kaikki pennut varattuja.


Emme kasvata mustia mopseja eli kaikki pennut fawn värisiä. 


Mikäli haluatte juuri meiltä pennun olisitteko ystävällisiä ja antaisitte yhteystietonne (nimenne, osoitteenne ja puhelinnumeronne)

sekä kertoisitte itsestänne, elämäntilanteestanne, asumismuodostanne (työssäkäyvä, eläkeläinen,
opiskelija jne.) , perheenne rakenteesta, aiemmasta koirakokemuksestanne, miksi olette päätyneet tähän rotuun, etsittekö urosta vai narttua, kotikoiraa vai oletteko kiinnostuneita myös näyttelyistä. Oletteko ottaneet selvää rodun sairauksista?
Emme vastaa nimettömiin kyselyihin.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8vk ikäisinä eläinlääkärin tarkastamina, madotettuina, sirutettuina ja rekisteröitynä Suomen Kennelliittoon. 

Pennun mukana tulee pentupaketti, johon kuluu pennun "neuvolakortti" kansio josta löytyy kaikki pennun paperit ( lääkärintodistus, rekisteripaperit, hoito ja ruokinta ohjeet ) ruokaa, jota pennut ovat syöneet luonamme, herkut, ruoka-astia, lelu, alusta/peti, pentu panka ja hihna. Kasvattajan tuki koko koiran loppuelämän ajan. 

Haluamme, että uusi omistaja pitää kanssamme mahdollisimman paljon yhteyttä ja kertoo silloin tällöin koiran kuulumisia ja lähettää kuvia. Autamme ja neuvomme kaikessa mahdollisuuksiemme mukaan.


If You are interested in our puppies, please contact us for more information

with presentation about your family